Advisering in de agrifood sector

Duurzame voeding, wat is het eigenlijk? Moeten we allemaal plantaardig gaan eten of kunnen we toch gebruik maken van dierlijke eiwitbronnen zoals insecten? Hoe zit het eigenlijk met de transparantie en traceerbaarheid van onze voedselketens? Welke barrières zijn er opgeworpen als het gaat om bestaande wetgeving? Het is hoog tijd om nú in actie te komen en te zorgen dat we over 50 jaar nog steeds gezond en duurzaam voedsel tot onze beschikking hebben. Laten we eens sparren over de “do’s and don’ts”, over de valkuilen en uitdagingen in de Agri Food sector.

Wat kan ik voor u doen

Na 10 jaar pionieren heb ik veel kennis en ervaring opgedaan als ondernemer die van startup naar scale-up is gegaan. Zowel in positieve, maar zeker ook in negatieve zin ontzettend veel meegemaakt. Ik hoop al mijn passie en energie te kunnen blijven inzetten voor projecten of samenwerkingen die bijdragen aan een betere wereld. Ik heb veel geleerd over voedselveiligheid, kweek en verwerking van eetbare insecten, ondernemerschap, business development, communicatie, politieke lobby en nog veel meer. Daag me a.u.b. uit om voor u op de zeepkist te staan, verbindingen te leggen en resultaten te behalen. Stop me niet tussen vier muren maar, geef me de ruimte om samen onze grenzen te verleggen en perspectief te creëren. Spreekt dit u aan, schroom dan niet om me te bellen of te mailen, tot snel !,

Op de zeepkist

Ik sta graag op de bühne, dit heb ik vaak mogen doen en het geeft me nog steeds veel voldoening. Interactief met je publiek bezig zijn is geweldig om te doen. Ook tijdens workshops en evenementen voel ik me in mijn element, wellicht omdat je dan intensief met mensen omgaat. Dus heeft u een spreker of dagvoorzitter nodig, neem gerust contact op.